Wat meten we met bioresonantie?

De Quantum Resonance Magnetic Analyzer meet het magnetisch veld van de menselijke cellen met bioresonantie. Deze meting maakt gebruik van radionica. Bioresonantie frequenties worden door Natuurgeneeskundigen in relatie gebracht met diverse organen en lichaamssystemen.  Door de respons van het lichaam kan men uit deze relaties een conclusie trekken over de conditie van de verschillende lichaamssystemen. De diverse frequenties worden gekoppeld aan een database bestaande uit verschillende frequenties van verschillende systemen. Hierdoor ontstaat een inzichtelijk beeld. ook de sterkte van de frequenties wordt in beeld gebracht.

Simpel gezegd stuurt de Quantum analyzer een signaal door het lichaam via de testbuis in je hand. Het signaal meet eigenlijk de weerstand van de verschillende systemen en stuurt een signaaltje terug. Vandaar het woord resonantie. Deze signalen worden vergeleken met de database waarin de waarden opgenomen zijn zoals deze in een gezond lichaam zouden moeten zijn. Deze meetmethode is geheel veilig en pijnloos en duurt maar een minuut.

Wat meten we met de Vedapulse?

Vanuit de traditionele Ayurveda wordt door ayurvedische artsen en therapeuten gebruik gemaakt van de polsdiagnostiek. Door het voelen van de pols worden de 7 belangrijke kenmerken bepaald die helpen bij het definieren van de verschillende doshas. De golfbeweging van de hartslag is bij elk constitutietype anders.

Het Vedapulse diagnose systeem is ontwikkeld door het Russische bedrijf Biokvant, om  zo door een objectieve instrumentele benadering  het verloop van de belangrijkste golfbeweging te registreren.Door gebruik te maken van een cardiointervalgram.

Tijdens deze meting van ongeveer 8 minuten wordt via polselectroden de hartcyclus gevolgd. Elke miliseconden tussen de hartslagen wordt geregistreerd. Deze informatie wordt vertaald naar bruikbare informatie over de balans en onbalans in lichaamssystemen, organen, zenuwstelsel, energie en herstelpotentieel van het lichaam. Het geheel word overzichtelijk weergegeven in diagrammen, de orgaanklok, bioenergie etc.

Zijn de Doshas in balans? Is het zenuwstelsel overprikkeld of juist niet actief genoeg? Welke organen zijn uitgeput of juist te veel onder spanning? Hoe is de spijsvertering? Hoe is de energieverdeling en herstel? Zijn de chakras actief?

Op basis van deze gegevens komt er een persoonlijk leefstijl en voedingsadvies en eventueel Ayurvedische aanbevelingen op basis van uw constitutie, gericht op het herstellen van de balans en verbeteren van energie en herstel.

Wikipedia

Reacties zijn gesloten.