Een afspraak maken voor een consult of een vraag stellen kan heel gemakkelijk via Whats app, sms, mail of telefonisch. U kunt bij mij in de praktijk terecht op maandagochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wanneer u een afspraak voor een consult heeft gemaakt, kunt u op deze site het anamnese formulier downloaden. Deze vragenlijst kunt u digitaal invullen. Wanneer u deze opslaat op uw computer geeft u dit bestand uw eigen naam. Dit bestand kunt u toevoegen als bijlage in een mail en versturen naar:  yvonne@praktijkesser.nl

Wanneer dit niet lukt kunt u de lijst ook uitgeprint meenemen. Uiteraard worden al uw gegevens met uiterste zorg en discretie behandeld volgens de avg richtlijnen. Voordat u op consult komt is het raadzaam om 4 uur van te voren niet te eten. Ook het gebruik van koffie en thee wordt ontraden voor de beste metingen. Neem gerust een boterham of fruit mee zodat u tijdens het bespreken van de resultaten wat kunt eten als u wilt. Bij mij krijgt u een lekker kopje kruidenthee.

Voordat we starten met de metingen nemen we de vragenlijst door om uw klachten of vraag helder te krijgen. Wanneer u supplementen of medicatie gebruikt dan is het handig om deze mee te nemen. Tijdens de metingen zit u geheel gekleed op een stoel. Alleen sieraden, bril, horloge en dergelijke moet u even afdoen, en de telefoon tijdens de metingen op vliegtuig stand.

Na de metingen gaan we de uitslag samen bekijken en bespreken en maken we een haalbaar plan van aanpak. Op basis hiervan ontvangt u een mapje met een persoonlijk voeding en leefstijladvies. Met een biotensor testen we ook welke aanvulling voor u geschikt zou zijn. En of er eventuele allergieën zijn.

De kosten voor een consult van 1,5 uur bedragen 65 euro. Wilt u een afspraak verplaatsen of annuleren dan kan dit kosteloos tot 24 uur van tevoren.

Reacties zijn gesloten.